Nanook är hemma

naanok

Alla minns Ni säkert Nanooks efterlysningar här på Dog News och på andra internetsajter, till allas Glädje så är Nanook äntligen hemma!

Då Dog News första gången lade upp efterlysningen av Nanook, blev vi hotade med polisanmälningar av den person som hade hunden. Idag är vi glada över att Nanook äntligen är hemma hos de som älskar honom och äger honom.

Så här står det på Nanooks fb sida: Tack vare en otrolig myndighetsinsats återfanns vår älskade Nanook på Torö idag. Stort tack till polisen i Nynäshamn och till Kronofogdemyndigheten för ett korrekt och proffisionellt arbete!!!! Tusen tack till alla er som stöttat oss under dessa två år och fyra månader!!!!! Nanook mår efter omständigheterna bra, nu ska vi återbekanta oss med varandra!!!! Bilder och uppdateringar kommer, men ikväll vill vi bara njuta!!!! Han kände igen oss direkt och ligger nu i sin hörna i soffan med Junior-hans bror-och njuter!!!! Stora kramar till er alla underbara människor ♥ ♥ ♥
Norbert, Charlotte och Max


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

2 Responses to Nanook är hemma

  1. Mona Rönningen skriver:

    Helt underbart!

  2. Väldigt bra jobbat till alla !

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.