För svaga valpar och digivande tikar

nutri-tube1_prod_1346327330

Just nu finns det några små valpar hemma hos oss på Dog News, tre små valpar vars mamma inte har så god matlust vilket resulterar i att mjölkproduktionen inte räcker till.

Som tillskott till tiken ger vi Nutri Plus Gel, ett mycket smakligt näringstillskott, som innehåller vitaminer, mineraler, spårämnen och rikligt med snabbverkande energi och som är avsett för hundar och katter. Nutri Plus gelen är väldigt energirik och ersätter till en del maten vilket gör att tiken får mera mjölk.

Vi blandar även Nutri Plus gel i lite modersmjölksersättning och hjälper tiken genom att handmata valparna var annat mål, detta gör att valparna känner sig mätta och växer och utvecklas som de skall. Vi har erfarenhet av att om man ger enbart modersmjölksersättning till valparna så växer de inte utan vikten står still, men med lite Nutri Plus gel blandat i maten får man valparna att gå upp i vikt. Man kan med fördel blanda Nutri Plus gel i lite varmt vatten och ge det som det är direkt i munnen på valpen med spruta eller nappflaska….jag kan lova att valparna älskar det.

Du kan köpa Nutri Plus gel HÄR hos Djurhälsobutiken.se

djurhalsobutikenlogowhidjurhalsobutikenlogowhidjurhalsobutikenlogowhi


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.