SE UPP för svaga isar och vattendrag

scareSå här års är det återigen aktuellt att varna för svaga isar och vattendrag, håll era hundar kopplade då ni promenerar vid vatten, isarna är förrädiska just nu!

En Jack Russel hund hade änglavakt då han gick genom isen i Vattvikens iskalla vatten i Jämtland. Han hade gett sig iväg på egenhand och träffade på en fiskare ute på isen. En liten stund senare hamnade hunden i vattnet där han kämpade för sitt liv. Fiskaren fick syn på hans öron som stack upp ur vattnet, han sprang till vaken för att hjälpa hunden som var mer eller mindre livlös. Genom mun mot nos metoden lyckades fiskaren rädda livet på hunden. Hunden har så gott som återhämtat sig efter det ofrivilliga doppet i det iskalla vattnet.

Hund räddad av ”mun mot nos-metoden”

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.