Ny onlinebokningstjänst för hundpassning i Sverige

TassPass

Ny onlinebokningstjänst för hundpassning i Sverige

 

Nu lanseras onlinebokningstjänsten Tasspass för hundägare som vill komma i kontakt med hundrastare, hunddagis och hundpensionat inom Sverige. Verksamheter och privatpersoner som erbjuder hundpassningstjänster kan enkelt ta emot bokningar på nätet.


Sedan ett par veckor har verksamheter och privatpersoner som erbjuder hundpassning kunnat registrera sig på tasspass.se. Registreringen är kostnadsfri. 

 Vi startade Tasspass för att hjälpa verksamheter med lediga platser på sina hunddagis och hundpensionat att nå fler hundägare, säger Lena Thörn, själv hundpensionatsägare och medgrundare av Tasspass. Dessutom har vi märkt ett intresse från privatpersoner som vill passa hundar då och då, vilket kan vara ett insteg innan man väljer att starta en professionell verksamhet. Vi tror också att fler hundägare kommer att se fördelarna med att boka hundpassning online.
Fler och fler hundpassare ansluter sig varje dag, och på sikt ska Tasspass vara rikstäckande.

Annons


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.