Äntligen har vi det nya domännamnet – Dognews.se

Dognewslogga31

ÄNTLIGEN har vi det efterlängtade nya domännamnet dognews.se som vi väntat på i flera år, äntligen äger vi det!

Det betyder att Dog News blogg kommer att få en ny adress dognews.se med start den 15 maj, då sker den stora flytten! Efter den 15 maj kommer den gamla adressen att slussas vidare till dognews.se under en kortare tid, men den adressen upphör sedan att gälla helt. Det kommer att bli mycket enklare för våra läsare att hitta till Dog News då ni bara behöver komma ihåg dognews.se inga krångliga streck och annat. Vi hoppas att byte av adressen skall ge oss fler läsare och att bytet skall gå så smidigt som möjligt så att Ni alla hittar till oss igen!

Sprid denna nyhet till ALLA så att ingen missar oss, ni måste också uppdatera Ert länkregister från och med den 15 maj, om ni länkar till Dog News.Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.