Ny hundpassningssida växer snabbt

hundpassen

Behöver du hundpassning i sommar? Den nystartade sidan Hundpassen har nu över 200 aktiva hundpassare över hela Sverige.

Hundpassen som lanserades i mars 2013 är den första i sitt slag i Sverige och är avsedd för att göra det lättare för hundägare att lämna bort sin hund för passning. På Hundpassen matchas hundägare med hundpassare för en tydligare passning än den som man hittar bakom en annons. Hundpassarna registrerar en profil som de sedan bygger upp långsiktigt med betyg och referenser allteftersom hundar passas. Den ökade tydligheten ska göra det lättare för semestrande hundägare att koppla av. 

Hemsidan hittar du på: www.hundpassen.se

annons


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

4 Responses to Ny hundpassningssida växer snabbt

 1. Jessica skriver:

  Vad är ”tydligare passning”? Känner inte till någon otydlig hundpassning

 2. Martin K skriver:

  Om du lämnar din hund via en annonstjänst så framgår inte så mycket information om vem passaren är. På Hundpassen registrerar hundpassarna en profil där referenser från tidigare passningar framgår. Det blir alltså tydligare vem man lämnar bort sin hund till.

 3. KS5 skriver:

  Otydligt…

 4. Elin skriver:

  Jag tycker att det är dåligt att 14 snart 15 åringar inte får passa hundar för att dom är för ”unga” 🙁

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.