Hundmässan Landskrona den 24-25 augusti

hundmässa

En mässa för Vardagshunden och dess ägare i alternativa tecknet.

Initiativtagare Camilla Magnusson med sin firma Nr 1 in Rent Tent & Event AB fick denna idé när hon startade en grupp på Facebook för hundägare. Via detta forum kom det fram att det saknas vettig information till de som äger hund för sällskaps skull. Hundar stjäls, blir omöjliga i familjen och får omplaceras eller avlivas, ägaren reder inte ut hundmöten och har mindre problem som att få hunden att inte dra i kopplet. När man inte är aktiv i en förening eller klubb, går på utställningar och tävlingar så får man inte den upplysningen som kan vara till hjälp i sitt hundägande. Det enda vi ser är missvisande tv-dokumentärer, där man kan tvista om vad som är bra eller dåligt för hunden.

 Visst kan det vara bra information, men om man inte kan och vet hur en hund fungerar så kan detta få förödande konsekvenser. Så om inte Vardagshundsägaren själv söker information och upplysning kring hunden får man göra något. På detta sätt skapades Hundmässan i Landskrona, ett idogt arbete med att försöka samla ihop ideella organisationer som Missing Dog Skåne, Voov, Hittehund och många fler som arbetar med Hund på något sätt i Skåne på ett och samma ställe och informera, föreläsa och visa. Efter gårdagens dokumentär i färskt minne så är det verkligen högaktuellt med en Hundmässa som inte bara man kan köpa trevliga saker till sin hund, utan som verkligen sätter hundägandet i fokus.  Med en förhoppning att många kommer och besöker denna Hundmässa och går hem med en trevlig helg där de tar med sig massor av kunskap och aha-upplevelser till sitt liv med sin hund. För mera information, besök hemsidan här

Ni finner eventet på facebook HÄR


Med vänlig hälsning/Best Regards
Camilla Magnusson
Camilla Magnusson
Mässansvarig
Nr 1 Mässan Skåne
Nr1 in Rent Tent & Event i Sverige AB
Stora Norreg 21
26132 Landskrona
tel 0418-499004
http://www.nr1massan.se
http://www.nr1inrent.se

annons


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.