Synbiotic D-C effektfullt vid stressfulla situationer så som tävling eller transport

synbiotic-d-c-ExlKBK

Synbiotic D-C är en utmärkt produkt vid tarm och magproblem. Synbiotic D-C är även perfekt inför stressiga situationer så som vid tävlingar och transport eller andra situationer där hunden känner stress.

Alla vet att hunden reagerar med magen då den blir utsatt för stressiga situationer. Visst har det hänt både en och två gånger att hunden blir lös i magen då den blir lite osäker i en ny situation. Synbiotic D-C kan hjälpa till att stabilisera magen inför dessa situationer.

Synbiotic D-C innehåller Probiotika och Prebiotika som ersätter förlorade mag-tarmbakterier samt stimulerar tillväxten av de nyttiga tarmbakterierna.

Vi på Dog News har själv framgångsrikt behandlat en hund som haft längre perioder av diarré med Synbiotic D-C, där vi såg ett gott resultat.Vi hade provat allt från fasta till dietmat men inget hjälpte, på veterinärens inrådan provade vi Synbiotic D-C. Efter att ha gett hunden Synbiotic D-C i ca 1 vecka såg vi förbättringar och efter några veckor var hon helt återställd.

Du kan köpa Synbiotic D-C hos VetZoo HÄRDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.