Vild schäfer attackerar Vätterundans cyklister

En cyklist låg igår på sjukhus, efter att ha kört omkull på grund av en vild schäfer som gick till attack mitt under den populära Vätternrundan.

Michael Olssons planer var att gå i mål som överlägsen segrare av Vätternrundan, men han överfölls och attackerades av en vild schäfer hund och fick föras till sjukhus med näsfraktur och flera stygn i ansiktet.

Hunden är fortfarande lös och kan attackera igen, den har en tid sprungit lös på gatorna i Motala men polisen gör inget för att försöka fånga in hunden. Över 30 000 cyklister samlas idag för att köra Vätternrundan, hoppas att hunden håller sig borta från cyklisterna, så inga fler olyckor sker.Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.