Hund hamnade på fel flyg – litar du på flygbolagen?

En hund som skulle till Malta hamnade i München, hunden skulle åkt som ”bagage” från Stockholm till Malta med sin matte och husse.

Då SAS planet landade på Malta, skyndade sig husse till utlämningen av bagaget, gissa om han blev snopen då hunden Alice inte varit med på planet. Han fick beskedet om att ”några väskor” hamnat fel och att ingen hund varit med på planet. I stället hamnade Alice på ett flygplan till München!!

Efter ca 8 timmars resa kom så äntligen Alice med ett flyg till Malta, då hade troligen ingen tittat till henne på 8 timmar!! Alice matte kontaktade SAS men fick inget svar, genom AB hälsar man på SAS att man kommer att kontakta henne för kompensation.

Hunden Alice lastades fel – hamnade i MünchenDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.