Låt Dig INTE luras av bluffannonser

fejkfejk1

Godtrogna människor försöker köpa billiga hundar på internet, detta medför att svindleriet fortsätter bland hundannonser. En tumregler låter, är det ”för” billigt så är det något lurt med det hela!

Valparna på bilderna ovan skall föreställa renrasiga Pomeranianvalpar, men de ser nästan inte ens riktiga ut, ögonen och storleken får en att reagera på om bilderna bara är fejkade?

Annonsören heter Rebekka S och hon har annonserat valparna på många olika internetsajter till olika priser både i Sverige och Norge, ibland har hon ett dubbelnamn som efternamn.

Svaret nedan fick en läsare då hon visade intresse för annonsen på Blocket, annonsen är nu borttagen för tillfället.

Dog News rekommenderar, KÖP BARA VALP FRÅN UPPFÖDARE SOM DU KAN BESÖKA I HEMMET DÄR DU FÅR TRÄFFA MOR OCH KANSKE FAR TILL KULLEN! Läs här om att skaffa en Pomeranian

Hej!!

Jag uppskattar ditt svar på våra förtjusande Pomeranian valpar som fortfarande är tillgängliga för att gå tillen kärleksfull och omtänksam hem. Vi hoppas att du kommer att kunna vinna våra hjärtan så att vi kan låta dig att bli den lyckliga person eller familj att ta hem våra valpar. Vi har två valpar, en tik (Tyra) och manliga (Teddy). de är 11 veckor gamla respektive och är mycket bra med barn och andra husdjur. I själva verket de är friska,ser bra ut och ha som står inför att säga hämta mig. De är aktuell på alla sina bilder (vaccin) och de ärrenrasiga Pomeranian talet. Jag är bara att ge ut mina valpar till ett husdjur kärleksfullt hem. Allt jag vill för dem är etthem där de kommer att fåall den uppmärksamhet de behöver för nu har vi mycket mindre tid attspendera med dem på grund av arten av våra nya arbete. Nedan följer en kort sammanfattning av varje valp:

Tyra ( Hona Vit )
Tyra är en vacker kvinnlig pomeranian. super söta ansikte och liten storlek. vackra lyxiga päls och härligt uttryck. hon uppskatta 2 1/2 pounds fullvuxen. vacker flicka. 11 veckor gammal och fantastiska!

Teddy ( Hane Svart ) :
Fantastiskt vackra Teddy ~ 11 veckor 1 £ värdefulla mikro tekopp liten svart and solbränna Pomeranian. Trippel päls, fantastiska björn ansikte, stora uttrycksfulla ögon och fantastiska personlighet. Han är lekfull han skatta 2 pounds eller mindre.

* Intyg om veterinärbesiktning.
* Mikro-flisas (Vid någonsin förlorade eller stulna).
* Alla deras registrering papper.
* Stamtavla sanktioner.
* En hand handbok i avseende på deras kost.
* Deras spel leksaker och rabies tagg.
* Veterinär poster.
* Valp-paket (vaccinationsschema och historia, back träningsinformationpotträning information).
* ett år hälsa garanti.

Tyra och Teddy är väldigt passionerade, charmiga, förtjusande liten flicka / pojke och kommer säkert att taditt hjärta bort. Vår högsta prioritet är att haen kärleksfull och omtänksam hem för dem, ett hem där de kan få all den kärlek de behöver i världen. Så vi behöver bara att du ska ge oss svar på våra frågor.

hur många timmar spenderar du hemma?
Har du någon erfarenhet av hundar?
Är du medveten om kärlek och uppmärksamhet dessa varelser behöver?
är varje medlem i ditt hem till stöd för dig att föra in dessa valpar?
exakt var finns ni?

ledsen för det för många frågor, vi vill baraatt garantera säkerheten för våra valpar så bli inte förolämpadistället bara komma tillbaka till oss med svar på våra frågor. vi för närvarande i London där Tyra och Teddy kommer att komma från. nedan i den bifogade filen har bifogar jag några av deras senaste bilder och jag antar att du kommer att älska dem. Vi hoppas att läsa från dig så fort du läser igenom vår e-post.

Rebekka SDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

8 Responses to Låt Dig INTE luras av bluffannonser

 1. Borghild Bang skriver:

  Dette er ett stort problem også i Norge. Folk svarer på annonser og blir lurte. Vet at både FINN.no og Blocket prøver å få vekk slike, med det er vanskelig siden disse svindlerne får med seg norske og svenske stråmenn som setter inn annonser for de.

 2. Chris A skriver:

  Säljaren har en sann vän i alla fall: Google translate!
  Hon/han har även annonserat i Tyskland, Polen, Frankrike, Spanien och dessa 2 icke-existerande valpar har nog sålts flera gånger om dvs. inte alls. Undrar hur många som blivit blåsta på pengar?

 3. Britt-Marie skriver:

  Visst är annonsören vän med Google translate! Är lätt att se när man läser annonsen. Men jag kommer inte och fattar inte alla godtrogna köpare. Trots alla varningar i tidningar och nät och även tv så fortsätter detta. Jag tycker inte synd om dem längre,säger bara VAKNA FÖR HELSICKE och se vad ni medverkar till!!.

 4. Daniela skriver:

  Jag har blivit utsatt för denna äckliga kvinnan. Dom har lurat mig på mycket pengar och nu påstår dom att valparna dog för att jag inte köpte en ny Box till dom!! Jag har ju blitt lurad så jag undrar vad kan man göra?? Kan man anmäla dom?? Hur ska jag gå tillväga??

 5. Pingback: Det finns ingen ras som heter TeaCup Pomeranian |

 6. Pingback: Hon jobbar mot svindleri på internet |

 7. Emma skriver:

  Denna annonsen har dykt upp i gen men nu heter säljaren per Christian från lindköping. Dom vill att man betalar 6000 kr för att få dom transporterade från England hem till dörren!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.