Lerums djurklinik har beredskapsjour dygnet runt

lerums

Det är ont om jourkliniker för smådjur i Väst Sverige, Lerums Djurklinik fick nyligen en ny ägare, veterinär Gustaf Elsing som jobbar för att hålla beredskapsjour med möjlighet till mottagning även utanför ordinarie öppettider.

Så här beskriver veterinär Gustaf Elsing sin ”nyöppnade” klinik: Vi erbjuder det mesta inom Hälso- och Sjukvård för hund, katt, kanin, marsvin och övriga minidjur.

Allt från att klippa klor till medicinska utredningar och kirurgi. I butiken som finns i anslutning till väntrummet hittar ni tillbehör och foder.

Vi är en mindre jour klinik där ni snabbt lär känna personalen. Djuren kommer i kontakt med samma personer under hela besöket. Vi månar om djurens upplevelser under klinikvistelsen.

Vi på Dog News kan varmt rekommendera veterinär Gustaf Elsing på Lerums Djurklinik, vi har både haft hembesök av veterinären samt åkt in akut sent på lördagskväll utanför ordinarie öppettid och fått en utomordentlig yrkesmässig service där veterinären räddade livet på vår hund. Veterinär Elsing är mycket mån om sina patienter och minst lika mån om patienternas ägare, man kan känna sig trygg då ens djur behandlas av Gustaf.

Akut veterinärvård dygnet runt för dig som bor i Göteborg, Lerum, Alingsås, Mölndal, Mölnlycke, Borås, Kungsbacka, Bollebygd, Skene, Kinna och Hyssna med omnejd!

Öppet: Måndag – Fredag: 09:00 – 18:00 Telefon: 0302 – 162 63

Onsdag drop-in för vaccination: 17:00 – 18:30

Övrig tid: Beredskapsjour: 0702 – 06 99 08

Lerums djurklinik AB Torphagebacken 1 443 38 LERUM

Lerums Djurkliniks hemsidaDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

2 svar på Lerums djurklinik har beredskapsjour dygnet runt

  1. Pingback: De tjänar på att ditt djur är sjukt |

  2. Pingback: Akut veterinär dygnet runt i Lerum |

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.