Uppbunden hund knivhuggen?

En 22-åring som lämnade sin hund uppbunden utanför en matbutik i Eslöv, vid 21 tiden på kvällen fick lära sig en läxa då hon kom ut, någon hade skurit hennes hund i ryggen och stuckit den i halsen med ett vasst föremål. LÄMNA ALDRIG din hund uppbunden ensam utan uppsyn!

Nu är det inte så att vi är skadeglada över att hunden blivit skadad, Nej vi har varnat så många gånger tidigare att man inte skall lämna sin hund uppbunden utan tillsyn! Inte lämnar man sitt spädbarn heller utan tillsyn.

Det som skedde med hunden är helt oförsvarbart, vem kan vara så hjärtlös att man ger sig på en försvarslös ensam hund?!

I en annan artikel säger hundägaren till media att det inte är omöjligt att skadorna också kan ha orsakats av en annan hund, om denna bundits bredvid och de råkat i bråk med varandra. Det kan vara bitmärken.

Bunden hund vid affär svårt skadad

Hund attackerades utanför matbutikenDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

3 Responses to Uppbunden hund knivhuggen?

 1. madeleine skriver:

  Läser man sen på annan plats berättar ägaren själva att det kan ju vara en annan hund. Då det ofta sitter mer än en hund bunden utanför ICA. såret var dessutom enbart 5 cm, tidningarna överdirver så förbannat!
  själv boende i Just Eslöv och vet hur det ser ut utanför ICA.

  • Britt-Marie skriver:

   Oavsett hur stort såret var,eller om det är annan hund eller människa är det lika trist. Och man lämnar inte sin hund utan tillsyn utanför affär. Gå och handla själva och ta en ordentlig promenad med hunden är mitt recept.

 2. Britt-Marie skriver:

  Tyvärr fick den stackars hunden betala för att ägaren lämnade hunden utanför affären! Det tycks inte hjälpa att man varnar för detta. Tragiskt att det ska behöva hända.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.