Enkät om miljövänliga/komposterbara bajspåsar

Tre killar som jag går 3e året på Kunskapsgymnasiet i Göteborg, ska starta ett UF-företag (ecoTassen UF) där affärsidén är att sälja miljövänliga/komposterbara bajspåsar.

De gör en marknadsundersökning angående användningen av bajspåsar. Och skriver till Dog News att de behöver hjälp med att sprida deras enkät, så vi ber nu Er läsare att i mån om tid besvara enkäten som är på 5 frågor och tar knappt 2 minuter att svara på. Länk till enkät härDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

1 Response to Enkät om miljövänliga/komposterbara bajspåsar

  1. Becca skriver:

    Jag skulle gärna velat haft en till fråga efter sista, utseendet i sig är har in tempon betydelse. Men jag köper enbart påsar med handtag för att de är lättast att knyta. Så knythandtag är ett måste. Det kanske ni på dog-news kan föra vidare till dessa elever 😉

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.