Stora mängder förgiftat kött till hundar

Hundhataren fortsätter att sprida ut stora mängder förgiftat kött, korv och skinka i Gunnilse utanför Göteborg.

Dog News skrev om hundförgiftaren tidigare i höst, i Gunnilse i Göteborg har en hundägare  förlorat tre av sina hundar i glykolförgiftning och många andra hundar har insjuknat i förgiftningssymptom, sedan juni 2013.

Under den senaste veckan har hundägare samlat in fem plastpåsar med korv, kött och skinka som tros vara förgiftat. Ett större fynd låg precis i närheten av ett dagis, skriver AB. Det kan även vara livsfarligt för småbarn att få i sig glykol!

Polisen jobbar utifrån en hypotes om att personen som sprider ut de förgiftade köttet, korven och skinkan retar sig på hundar som skäller, springer lösa eller ägare som inte plockar upp. Då är teorin att det rör sig om en äldre människa troligtvis en man och som med största sannolikhet bor i området. Men det finns många andra teorier skriver GT.

Det är svårt för polisen att få fast hundförgiftaren men man menar att sådant här alltid klarar upp sig till slut. Frågan är bara hur många hundar som skall få sätta livet till eller bli väldigt sjuka innan hundhataren åker dit?!

Hon fick slita förgiftad köttbit ur hundens käft

Hundförgiftare sprider skräck i GöteborgDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

3 svar på Stora mängder förgiftat kött till hundar

  1. Pingback: Tomma rykten om förgiftat kött i Skåne? |

  2. Pingback: Skydda Din hund mot förgiftningar – skaffa munkorg |

  3. Pingback: VARNING – en hund död – giftiga kyckling och köttbitar i GBG området igen |

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.