Har Du Årets hundblogg ?

5149Nu har Din hundblogg chansen att av Dog News bli utnämnd till Årets hundblogg 2013! Den som vinner får synlighet här på Dog News i ett blogginlägg samt får ha sin bloggs banner med länk i högermeny på Dog News i 3 månader.

För att delta skall Du be så många av dina vänner som möjligt att Gilla Dog News facebooksida samt skriva en kort motivering om varför just Din hundblogg skall utses till Årets hundblogg.

Vi vill ha ditt svar på email till dognews@hotmail.se märkt Årets hundblogg, där du skriver ned namnen på alla Dina vänner som Gillat Dog News fb sida samt länk till Din hundblogg och Din motivering. Sista tävlingsdag är den 10 december 2013!

Vi förbehåller oss rätten att publicera ett inlägg om den vinnande bloggen efter tävlingstidens slut. Dog News beslut om vinnande blogg går ej att överklaga och nära vänner till Dog News har ej rätt att delta!Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.