Dog News blickar tillbaka

dognew

God fortsättning Alla läsare, hoppas Ni hade en lugn natt och att Era hundar mår bra trots alla raketer och smällare!

I år gick det otroligt bra, nästan inga smällare alls innan klockan 24.00 så ingen hund reagerade innan midnatt vilket var extra skönt. Först vid exakt klockan 24 vaknade hundarna till en stund men somnade om redan efter en kvart, vilket var det lugnaste nyår vi haft.

Vi har dock sett att i Norrland har extra många hundar varit på rymmen igår, beror det på smällare eller annt förtäljer inte historien. En dag som nyårsafton borde ju hundägare ha extra god uppsikt över sina hundar för vem vill ha sin hund ensam ute på rymmen en natt som denna?!

Vi blickar tillbaka på det bästa år hittills, sett i besöksstatistik slog vi alla förväntningar med 416 000 besökare totalt under året och 47 000 besökare i december. Dog News har idag nästan 8000 kommentarer, fortsätt att kommentera det gör bloggen levande.

Bloggen Dog News har alldeles strax haft 1 miljon besökare sedan vi ”slet oss loss” från AB och skaffade eget domän. Det är extremt häftigt och roligt, tidigare kom många besökare in med hjälp av ABs länkar men nu hittar läsarna hit enbart med hjälp av Er läsare och att Dog News blivit en populär sajt. Dog News har länge legat som Nr 3 av alla bloggar som ligger under kategori media och journalistik på bloggportalen.

I och med att Dog News växer har det blivit allt viktigare för oss att leva upp till läsarnas förväntningar på innehåll och kvalité på våra uppdateringar.Ni är välkomna med Era tips och foton till dognews@hotmail.se eller via fb sidan.Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.