Många hundar fortfarande borta efter nyår -HJÄLP

I år var det ovanligt många hundar som slet slig och sprang bort kring nyår och på nyråsafton. De flesta skrämda på grund av raketer och nyårssmällare.

Vi lider med hundägarna men trots det kan vi inte förstå att man rastar sin hund precis runt 12 slaget?! En hund som blev skrämd och sprang bort precis vid 12 slaget är 10 månader gamla springer spanielvalpen Molly i Kvidinge, som enligt artikeln har halsband och kopplet med sig. En hund som sliter sig med kopplet med sig kan fasta ute i skogen och svälta ihjäl.

mollyVi ber Er alla sprida Mollys efterlysning och hjälpa till att hitta den vettskrämda hunden så hon får komma hem igen! Molly FÖRSVANN ifrån sina ägare på nyårsafton vid 12-slaget i KVIDINGE. Om någon ser henne så ring Agneta Simonsson på tele 073-5519560 eller till Stefan Olsson på tele 070-7390337Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

3 svar på Många hundar fortfarande borta efter nyår -HJÄLP

  1. Britt-Marie skriver:

    Det är för mig helt ofattbart att man rastar sin hund under den värsta tiden en nyårsafton. Stackars hundar.

  2. Pingback: Missing Dog hjälper hundar att hitta hem |

  3. Pingback: Hunden Molly tros vara kidnappad? |

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.