Copycats sprider ut förgiftat kött ?

Nu kommer allt fler larm om förgiftat kött som lagts ut i naturen till hundar på olika platser runtom i Göteborg. Det var i höstas som flera hundar dog i Gunnilse och Sävedalen efter glykolförgiftning, men nu kommer alltså även rapporter från Orust, Kungsbacka och Surte.

Vi på Dog News har varit i kontakt med en veterinärklinik i Lerum, som den senaste tiden behandlat minst 5 hundar för förgiftningssymptom. Oron är stor bland hundägare och tyvärr känns det som om det finns flera ”copycats” som börjat sprida förgiftat kött runt om i landet!

Polisen säger att de lagt ner samtliga ärenden i Surte, samt flertalet andra platser runt om Göteborg pga att de tror det är omöjligt att få tag i gärningsmannen. Polisen är dock angelägna om att folk hör av sig om man hittar misstänkta köttbitar samt tips och annan information från allmänheten.

Ge inte upp – håll ögonen öppna tillsammans MÅSTE VI SÄTTA DIT GÄRNINGSMÄNNEN!

Se hela nyhetsinslaget härDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

1 svar på Copycats sprider ut förgiftat kött ?

  1. Amanda skriver:

    Samma fenomen har jag hört om i mina hemtrakter. Detta är då i Finland och Vasa. Vår veterinär varnade oss att vara försiktiga när vi gick i den närbelägna skogen eftersom hundar kommit in med förgiftningssymptom nära döden efter att ha ätit utlagd hundmat i skogen under promenaden.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.