Hundägare utsatt för förgiftningsattack – en död hund

Utanför Klippan i Skåne har en hundägare på en gård blivit utsatt för en förgiftningsattack, någon har placerat ut förgiftat kött just på denna gård.

Två hundar har insjuknat varav den ena har dött i förgiftningssymptom. Den döda hundkroppen är sänd för analys. Polisen misstänker att det handlar om en attack som är riktad just mot familjen då man sett tecken på att någon varit inne i stallet. Det är alltså inte fråga om samma ”fenomen” som med det förgiftade köttet i Göteborg.

Det är så håren reser sig då man läser detta, för bara drygt ett år sedan blev vi på Dog News själv utsatta för inkastat kött i trädgården/hundhagen men den gången tog polisen det inte på allvar. En hund insjuknade hos oss, som tur var hittade vi köttet innan någon dog…..att leva med rädslan att ens djur är i fara är något av en tortyr!

Att någon med vilje vill skada en annan person genom att slänga in förgiftad mat till familjens hundar är så sjukt så det går inte att ta in. Man kan undra hur dessa människor som ligger bakom detta ”fungerar”?

Hund död efter misstänkt förgiftningDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

3 Responses to Hundägare utsatt för förgiftningsattack – en död hund

  1. Britt-Marie skriver:

    Bedrövligt att sådant händer. Dessa människor som utför detta avskyvärda brott fungerar INTE.

  2. Sofia skriver:

    De värsta är att de inte förstår hur djuret plågas av förgiftningen. VI lämnar ALDRIG våra hundar utan uppsyn. Inte i bilen, aldrig ensamma på gården osv. Man vet aldrig vad man möter för folk.

  3. Christoffer K skriver:

    Man blir ju mörkrädd när man läser om allt detta förgiftade kött som sprids ut i naturen. Nästan värre är det när det blir personliga attacker och de helt oskyldiga hundarna blir drabbade, kan nästan gämföras med att sparka på den som ligger fast värre! Jag hoppas av hela mitt hjärta att ni som håller på med detta råkar lägga fel köttbit i stekpannan ikväll.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.