En av 1000 hundar dör av narkos på operationsbordet

Till alla Er som så lättvindigt låter era hundar genomgå kejsarsnitt, tänk på att 1 av 1000 hundar dör av narkosen på operationsbordet!

Bland dvärghundsuppfödare hör man ofta att uppfödarna åker in till veterinären för ett kejsarsnitt allt för tidigt i förlossningsskedet, en del till och med planerar för ett kejsarsnitt. Det är som att sända sin hund i graven allt för tidigt för att man tror att valparna skall ha en större chans att överleva vid ett kejsarsnitt än vid en förlossning.

Jägaren och jaktfilmaren Manollo Rodriguez förlorade sin jakthund vid en narkos på operationsbordet efter att hunden blivit attackerad av ett vildsvin. Hunden hade några mindre skador men behövdes sövas ned vid ingreppet. Tyvärr så klarade sig inte hunden utan dog av narkosen.

Akito dog av narkosenDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

2 Responses to En av 1000 hundar dör av narkos på operationsbordet

  1. Pingback: Chihuahua uppfödare anmäler veterinär efter kejsarsnitt |

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.