Dog News aprilskämt blev en snackis

April april gick Du på den? Vårt aprilskämt om att regeringen tagit beslut om munkorg på hundar har idag blivit en snackis på de flesta hundforum.

De flesta fattade att det var ett aprilskämt men en och annan upprörd kommentar har också trillat in.

Alla har vi väl lite humor eller vad sägs om Jönköpingsposten som skrev att de börjar med DNA-testning och registrering av samtliga hundar i kommunen. För att få bukt på det stora problemet med hundbajs på gatorna. Genom ett DNA-hundregister går det sedan lätt att spåra vilken hundägare det är som inte plockat upp bajset.

Eller Polisen som skall skaffa tandskydd till sina hundar. Som ett led i olika ekonomiska besparingsåtgärder har polisen valt att köpa in individanpassade tandskydd till polishundarna. Detta för att minimera eventuella skadeståndsanspråk på trasiga kläder och hundbett i tjänsten.Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.