Filmade hundmisshandel

En man som slog sin hund medan han filmade det hela är nu en av världens mest hatade personer.

Mannen som bor i Tyskland, har efter att filmen kommit upp på youtube blivit jagad och hatad av många på facebook. På klippet ser man hur mannan håller upp hunden framför kameran, hur han slår hunden så den gnäller och ylar. Det hela har gått så långt att människor har tagit lagen i egna händer och uppsökt mannen i hans hem. Man har slagit sönder hans bostad och misshandlat mannen svårt.

Slog sin hund – blev själv misshandlad

 

 Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

2 svar på Filmade hundmisshandel

  1. Sara skriver:

    Hoppas dom hittar mannen och spärrar in honom!
    Inte mer än rätt mot en sådan djurplågare.När det kommer till hans egen misshandel så känner nog alla att han förtjänade de – men det löser ju ingenting att misshandla honom, det gör ju inte att hans misshandel mot hunden blir ogjort. Så istället för att söka upp dessa idioter och misshandla dem – låt myndigheterna ta tag i det och se istället till att allting sköts på rätt sätt!

    Men förstår frustrationen, vem vill inte slå en djurmisshandlare på käften….

  2. Angelika skriver:

    åh jag skulle ha gjort hembesök med!!! äckliga avskum. innan lagen skulle ta hand om fallet så skulle hunden nog vara död. Bra att han blev misshandlad och hoppas de händer igen!!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.