Marks kommun kan komma att förbjuda hundar på badstränderna

Marks kommun ser nu över de lokala ordningsföreskrifterna vad gäller att ha hund med på badplatserna i kommunen.

Som vanligt så är det någon som har klagat på hundägare och nu har ett förslag från kommunkansliet kommit om att det ska bli förbjudet att ha hund med sig vid de två största sjöarna och de största badplatserna,  Hanatorp i Örby och Lygnevi vid Lygnern.

Folk tycker att det är obehagligt och olämpligt med hundar vid badplatserna. En annan tidning skrev att det kan bli förbjudet bara delvis dvs att det kan komma att göras en del av stranden där det är tillåtet att ha med sig en kopplad hund samma skulle gälla i vattnet.

Kan bli förbjudet att ha hund vid badsträndernaDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.