HUNDHOROSKOP – tillägnad alla missförstådda hundar

horoskop

Dog News fick boken Hundhoroskop tillsänt sig, vi läste delar av boken det vill säga de 3 kapitel som berörde våra hundars horoskop. En del av texten stämde in på våra hundar och fram för allt texten om Tvillingen där vi fick förklarat för oss varför en av hundarna stundom är husses hund medan i andra situationer är hon plötsligt bara mattes hund och struntar helt i husse.

Boken HUNDHOROSKOP är en helt unik bok där hundens horoskop står i centrum för att öka förståelsen för våra hundar. Författaren Elswig Patriksson har kartlagt samtliga stjärntecken ur ett hundperspektiv med syfte att hjälpa alla missförstådda hundar.

På samma sätt som människan är född i ett stjärntecken är hunden det också och de egenskaper och särdrag som är typiska för ett tecken gäller även för hunden.

När jag berättar för andra hundägare att när jag väljer hund är jag noga med att hundens stjärntecken ska gå ihop med mitt för att vår relation från första början ska bygga på förståelse och gemenskap. Det som gör att vi passar ihop. Då kommer det frågor i en aldrig sinnad ström. Hur går det till? Vad vet du som andra hundägare inte känner till? Är det stor skillnad på hundar som är födda i olika stjärntecken? Hur ska man tolka ett hundhoroskop? Vilka fördelar ger det?” säger författaren och hundastrologen Elswig Patrikson.

Till varje hundhoroskop finns en fullständig kartläggning hur hundens stjärntecken passar ihop med andra hundars och hundägares stjärntecken.

HUNDHOROSKOP vänder sig till dig som vill veta mer om din hund, till dig som ska skaffa hund och till dig som vill bli en klokare och förståndigare hundägare.

 

Titel: HUNDHOROSKOP

Utgivning: 2014-04

Författare: Elswig Patriksson

Storlek: 150 x 210 mm, 255 sidorDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.