Den 17 maj firas Hundens dag i Borås

sandra

Den 17 maj firas Hundens dag i Borås! Eventet kommer vara centralt, närmare bestämt Borås Stadspark, mellan kl. 10.00–16.00.

Butiker, föreningar, småföretagare och instruktörer kommer finnas på plats för att visa Boråsarna vad som finns för dem och deras fyrbenta vänner runt omkring staden. Tanken började rulla när Cia och Sandra satt och pratade igenom kommande hundevent under 2014. Det behövdes en gemensam dag för alla hundintresserade. En dag där de kunde samlas, mingla och ha roligt tillsammans, utan krav och stress.

Några av de händelser vi bjuder på under dagen är Tipspromenad, Tävlingsträning i Rallylydnad, korning av Borås charmigaste hund, rasparad, fina erbjudanden från butiker och webshops, hundmassage och mycket, mycket mer!

Företag som kommer finnas på plats: * Aktiv Hund – försäljning och hundmassage * Arken Zoo Borås * Borås Zoobutik – anordnar tipspromenad med grymma priser tillsammans med Byrackanhundklubb.se * Forever Living – information och försäljning. * Hundigt.se – kommer ha försäljning * Hund och ägare * Hööks * Tassa Ab / Tassa Shop – Kommer ha försäljning & testa-på-rallybana * Villgotts Hund * ZooZoo * Hittehund.se håller bland annat i hundloppis dit ni gärna får skänka hundsaker till försäljning! * Gula hund – information om Gula hund * Marias Pyssel & Presenter – har försäljning med mysigt hundpyssel. * Sandras Hundcenter * Tasskompassen.se * Ekipage från Svenska service- och signalhundsförbundet

De fantastiska Sponsorerna för dagen är Arken Zoo Borås, Hurtta, Hundigt.se, Sandras Hundcenter, Amoken.com, Musiklagret, Oliver’s petfood, Tasskompassen, Apportering till vardag och fest, Borås Zoobutik, Marias Pyssel & Presenter, Team print, Högelid Brodyr, Tasskompassen.se, Mormor Elsa, Borås Zoobutik

Vi som anordnar är
www.tasskompassen.se
www.sandrashundcenter.seDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.