Vinn boken Frans och Fiffi hittar en hund

frans

Frans och Fiffi har alltid velat ha en hund. En dag hittar de en. Men var är ägaren? Och varför är hunden så blek? Svaret på frågorna får Du om du läser den lättlästa spännande barnboken. Boken vänder sig till barn mellan 6 och 9 år.

Vill Du vara med och Tävla om en av de 3 böcker som vi har i prispotten så skall Du besvara frågorna nedan och sända Ditt namn och Din adress samt svaret på frågorna till dognews@hotmail.se ”märk” svaret Frans och Fiffi. Vi vill ha Ditt svar SENAST den 20 maj!

1. Varför är Fiffi osynlig?

2. Varför vill just Du vinna boken?

 

Om böckernas handling

Frans och Fiffi är bästa kompisar. Det är inget konstigt med det, förutom att Frans just fyllt 10 år och Fiffi ska fylla 115. Ja, och så är ju Frans en helt vanlig pojke medan Fiffi är ett spöke, förstås.

Fiffi tycker om att busa, vilket inte minst Frans mamma brukar få känna på. Frans mamma kan inte se Fiffi, hon tror att det bara är en låtsaskompis som Frans hittat på. Men Fiffi finns på riktigt, även om hon är ett spöke.

Om författaren

Anna Hansson är lärare och författare till flera barn- och ungdomsböcker. Hon skriver böcker som hon själv hade velat läsa som barn. Spännande, fantasifulla och roliga.

Illustratör: Maria AnderssonDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.