Spädbarn bitet i ansiktet av familjens egna Rottis

En familj i Skåne i chock efter att familjens egna Rottweiler bitit deras 7 månader gamla bebis i ansiktet.

Barnet hade varit på golvet tillsammans med hunden, hunden markerade genom att bita barnet i ansiktet. Två ambulanser kom till platsen och barnet togs omhand på sjukhuset. Det är för tidigt att säga vilka skador barnet får för livet? Såret sträckte sig från ena örat till andra sidan av pannan.

Ett barn skall ALDRIG lämnas ensamt med en hund utan uppsyn!Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

2 svar på Spädbarn bitet i ansiktet av familjens egna Rottis

  1. Anna Labrosse skriver:

    Små barn och hundar ska inte kravla runt på golvet tillsammans, du kan omöjligt hålla koll på hundens alla mikrosignaler som den gör till babyn och som den inte kan tyda…..inte kul sen när hunden har varnat och sen får ett finger i ögat eller blir dragen för hundra elftegången i läpparna….ledsen, men här håller jag på hunden…..att folk inte fattar.

  2. Susanne Erikzén skriver:

    Stackars familj….och vovven är där inräknad!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.