Happy Dogs valpfoder

Eftersom vår valpkull inte klarade av att äta Royal Canins valpfoder så letar vi nu efter ett annat alternativ till foder för valpar. Happy Dog har sänt iväg ett paket med foder till oss för att vi skall kunna prova om det kan bli ett foder vi kommer att använda i framtiden.

Att finna ett pålitligt foder till dvärghundar som kan väga så lite som ca 300-400 gram vid avvänjning är inte lätt. Det ställs stora krav på ett foder för så små valpar, fodret måste vara lättsmält för att valparna inte skall bli förstoppade och riskera att dö.

Någon av Er där ute som har erfarenhet av Happy Dogs foder?Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

5 svar på Happy Dogs valpfoder

 1. Inger skriver:

  Nej har inte erfarenhet av Happy Dogs foder, föder upp dvärgras (samma vikt som era vid avvänjning) själv och ger Orijen till mina vuxna och valpar och det har funkat kanonbra vid avvänjningen också. Har rekommenderat Orijen sen jag började med det för 2 år sen, har aldrig haft så fina magar, pälsar och hundar som mår så bra och sprudlar av energi och glädje 🙂

 2. Paula skriver:

  Orijen eller Acana Small Breed Puppy (samma tillverkare) 🙂

  • Inger skriver:

   Orijen puppy ger jag till valparna och Orijen adult dog och ibland byter jag till regional red.

   • Inger skriver:

    Blev lite tokigt svar, till dom vuxna ger jag alltså Orijen adult dog och byter ibland till Orijen regional red 😉

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.