Flygbolag tappade bort hund vid mellanlandning

8-årige Bordercollien Hunter tappades bort vid omlastning och byte av flyg på Reykjaviks flygplats på Island under en resa från Seattle till Stockholm.

Vid omlastningen ramlade buren med hunden inuti ned från transportbandet från hög höjd, då buren nådde marken gick den sönder och en panikslagen Hunter sprang för livet. Han lyckades ta sig ut från den inhägnade flygplatsen och sedan dess har han bara setts två gånger. Ägaren Catharina såg hela händelsen från transferbussen men kunde inget göra för att fånga in sin hund.

Catharina valde att stanna kvar på Island för att leta efter sin kära vän som vistas illegalt i landet då Island har extremt höga införselregler för hund. Flygbolaget beklagar det som skett och har utlovat två flygbiljetter i hittelön till den som kan fånga in hunden. Catharina har lovat en hittelön på 10 000 SEK till den som hittar hunden.

Dog Lost During Flight Layover in Iceland

 Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.