Kennel Magic Runners brann ned till grunden

Kennelbyggnaden på kennel Magic Runners i Öxabäck i Marks kommun brann på söndags eftermiddagen ned till grunden, tack vare kennelägaren klarade sig alla hundarna med livet i behåll.

Det var vid 15.30 tiden som kennelägaren upptäckte branden då hon kom till kennelbyggnaden, där det för tillfället befann sig 4 Greyhounds. Tack vare att kennelägaren behöll sitt lugn och gjorde allt i rätt ordning som hon lyckades rädda de fyra hundarna och larma räddningstjänsten. Då räddningstjänsten kom till platsen var byggnaden övertänd så det enda de kunde göra var att begränsa branden till kennelbyggnaden. På fastigheten finns 12 hundar, alla oskadda.

Lena, 50, räddade sina hundar undan lågornaDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.