Vi har provat DogBox

_banner_box

En ny rolig idé, Nu kan Du prenumerera på DogBox och få en låda med leksaker och annat kul till Din hund hemsänd med posten en gång i månaden, Du bestämmer själv hur länge Du vill prenumerera.

När du registrerar dig får du varje månad en DogBox i posten med fyra till sex noggrant utvalda produkter och presenter för din hund – allt från leksaker, hundben och naturliga godsaker till hygienprodukter och innovativa nya prylar!

Om din hund tigger om mer eller om du vill ge bort en favoritartikel till en vän så ger vi dig exklusiva möjligheter att beställa fler produkter till ett bra pris.

En del av intäkterna från varje DogBox går till att hjälpa hundar i nöd. Om du vill veta mer om våra donationer, läsa om vårt donationsprogram.Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

2 svar på Vi har provat DogBox

  1. camilla skriver:

    ”Vi håller de flesta av våra donationer privat så att uppmärksamhet och resurser kan fokuseras på de hundar vi stödjer i stället för oss.” bara jag som tycker detta är lite märkligt? Är det inte bra att organisationerna får reklam och man vet vad man är med och stödjer?

  2. Denise skriver:

    Riktigt bra idé! 😀

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.