Ägarna orsakar ryggont till småhundar

paris_hilton2_300x400

Paris Hilton har tyvärr spridit denna trend till resten av världen….

Alla har vi sett hur populärt det blivit med att bära runt en liten hund på armen, men i själva verket gör hundägaren hunden en björntjänst. Hunden är född att röra på sig och att bli buren kan orsaka ryggont för den lilla hunden.

Hunden kan precis som människan få ont i ryggen och då kan en naprapat vara en bra hjälp på vägen. Det har blivit allt vanligare att hundägare vänder sig till en naprapat för just ryggont på sin hund. Det är inte bara småhundar som får ont i ryggen på grund av sin ägare även större hundar kan få ryggont om ägaren har ryckt för hårt i kopplet.

Tex naprapaten Jörund Rundhovde behandlar både hundar och människor med hjälp av massage, stretchning, akupunktur och laser. 

Ryggont – inget hundlivDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

1 svar på Ägarna orsakar ryggont till småhundar

  1. Birgitta Lindqvist skriver:

    Inget förvånande, ett mycket dumt mode. Har man fått 4 ben ska de användas och belastas, för hela kroppens skull. Bra att det kom upp. Även koppeldragarna oftast halvstryp, ägarna sliter och drar bakifrån. Efterhand är de så starka så de klarar inte av dem.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.