Mycket svårt blödande hund fick vänta 7 timmar på vård

Blodet forsade ur munnen och ena näsborren på hunden Bilbo. Ändå tog det sju timmar innan han blev undersökt på djursjukhuset i Strömsholm. Dagen efteråt bar Lucia Janci ut sin hund död i en kartong, skriver VLT.

Det var många sjuka djur den dagen på djursjukhuset i Strömsholm, man sa att det sjukaste djuret skulle få gå först. Ägaren till hunden som blödde kraftigt kände sig förtvivlade, de såg djur efter djur komma och gå medan de själv satt där och väntade. En veterinär gjorde en snabbkoll och menade att den blödande hunden var så pass pigg att han kunde vänta tills han kallades in. Efter 7 timmar blev han kontrollerad av en veterinär som sa att det troligen var cancer. Vid den tidpunkten hade redan veterinären som utförde narkos gått hem så den blödande hunden fick åka hem och återkomma dagen på.

Undersökningen följande dag visade på cancer och hela nosbenet var uppätet av cancer! Hunden avlivades omgående. Frågan är om ägaren faktiskt inte varit medveten om hudens kondition, kan dessa kraftiga symptom kommit så plötsligt?Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.