Kursstart för unghundar 7-24 månader hos Hallå Hund

hallahund_webb_darkred

Slyngelkurs 7-24 mån (SLYNG6) I START 23/9, 2014

september 23 @ 17:45  oktober 28 @ 19:30
HallåHund, 

Bollebygdsvägen 1, Hyssna, 511 68 Sverige

En kurs för dig som har en unghund mellan 7 månader och 24 månader. Hanhunden börjar lyfta på benet och tiken börjar löpa, många upplever denna period som lite besvärlig då hundarna genomgår en hormonell period och blir mer intresserade av omvärlden och plötsligt kanske inte lyssnar eller kommer på inkallning som tidigare. På denna kurs får du tips på hur du får hunden följsam i vardagen trots att annat spännande lockar, och vi jobbar också vidare med lek, koppelträning, inkallning, mm. Marja brinner för ”Slynglar” och hjälper dig igenom denna ibland så jobbiga period i hundens liv! Mera info och anmälan härDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.