Se din hund med helt nya ögon!

Clinic ”Se din hund” I Start 23/8, 2014

augusti 23 @ 14:00  17:00
HallåHund, 

Bollebygdsvägen 1, Hyssna, 511 68 Sverige

Välkommen till en spännande Clinic där du får lära dig att se hundar med helt nya ögon! Hur sitter och står hunden? Hur belastar den sin kropp, i stillhet respektive rörelse?

Hur lär man hunden bli medveten om hela sin kropp? Nu har du chansen att få ta del av Helene Sahlin-Virros 20 åriga behandlingserfarenhet. Under denna Clinic kommer Helene att visa på några olika hundar som hon jobbar mjukt och varsamt med. Hon använder små och fina hjälper utan att lägga tryck på hunden och det ger fantastiska resultat. Som åhörare kommer du att lära dig titta på hundarnas rörelser och få tips och råd hur du på ett enkelt sätt kan hjälpa din egen hund. Clinicen inleds med ett teoripass innan Helene visar praktiskt på hundarna som är med.

Det sätt som Helene lär ut ger en utvecklad och fördjupad kommunikation med din hund. Inget är viktigare i vår hundträning än att vi kan hålla våra hundar friska och glada för att den ska kunna prestera så bra som möjligt oavsett om vi vill tävla eller inte. Kom och låt dig inspireras av denna Clinic tillsammans med Helene! Mera info härDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.