Vi slår ett slag för privatägda veterinärkliniker

Flertalet djursjukhus och många djurkliniker har senaste åren köpts upp av riskkapitalbolag. Vi är fristående och tänker så förbli. Vi tror på att ha en veterinär, som brinner för djursjukvården samt är delaktig i den dagliga verksamheten, som ägare. Vår uppfattning är att det ger bättre förutsättningar för prisvärd vård av hög kvalitet än en verksamhet vars ägare sitter på ett kontor långt bort och vars främsta intresse sannolikt är att tjäna så mycket pengar som möjligt på sjuka djur, skriver Viskadalens Djurklinik på sin hemsida.

Vi på Dog News strävar efter att så långt det är möjligt besöka och stötta de få privatägda veterinärerna som finns kvar. Priserna stiger i takt med att veterinärklinikerna köps upp, allt större summor betalas ut från försäkringsbolagen och i slutändan är det djurägarna som betalar i form av förhöjda premier för tro inte att försäkringsbolagen står där som förlorare!

Vi vill slå ett slag för Viskadalens Djurklinik, Lerums Djurklinik och Salihs veterinärpraktik i Kungsbacka. Dessa veterinärer strävar efter att hålla priserna nere och ge djurägarna en personlig service där du känner att du är delaktig i djurets vård och lär känna veterinären personligen.

Ni får GÄRNA fylla på med privatägda veterinärkliniker och kontaktuppgifter i form av kommentarer nedan, tack för er hjälp!

 Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

9 svar på Vi slår ett slag för privatägda veterinärkliniker

 1. Hanna Frank skriver:

  Hej lägg gärna till denna klinik!

  Med vänlig hälsning,
  Hanna

 2. Carina Tolstad skriver:

  Strängnäs djurklinik

 3. Åsa Lindholm skriver:

  Årstakliniken, Stockholm

 4. Britt-Louise Sande'n Samuelsson skriver:

  Lägg också till DINGLEVETERINÄRERNA

 5. lena laird skriver:

  Täby Kyrkby veterinärklinik

 6. Marie Torgerson skriver:

  Lägg gärna till Kullaviksveterinären, super bra!

 7. Marie skriver:

  Sävsjö djurklinik i Jönköpings län. Underbara veterinärer.

 8. Sara skriver:

  Värmdö Djurklinik, kan varmt rekommenderas!

 9. Gunilla Högberg skriver:

  Sollentuna Veterinärklinik billigast i Stockholm.
  Ligger vid Häggviks pendeltågsstation. Studievägen 2
  08-623 10 10
  http://www.sollvet.se

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.