HUNDKURS I DIN TELEFON!

 
Nina Roegner är en av Sveriges främsta hundtränare. Hon har 30 års erfarenhet av att jobba med hundar, skrivit två böcker och mängder av tidningsartiklar, utbildat filmhundar, varit med på teve och jobbat med hundteater.
 
Nu har hon paketerat sina kunskaper i form av en app från Better Dog Academy. Nu kan alla lära mer om hundens språk, beteende och behov, när som helst, var som helst och hur lätt som helst! Kursen har man ju alltid med sig i fickan.
 
”Utbildningsfilmerna är pedagogiskt utformade i olika steg och gjorda för att passa så många som möjligt” säger Nina.
 
”Alla hundar behöver både utbildning och mental stimulans, men också en hundkunnig ägare för att må bra och utvecklas optimalt. Många vet att sk problembeteenden i grunden handlar om missförstånd mellan hund och ägare. Vår förhoppning är att appen ska göra att relevant hundkunskap blir lättillgänglig och att man ska upptäcka hur lätt och roligt det är att träna sin hund. Med rätt metodik kan alla hundar lära sig allt ifrån att gå fint i koppel till att städa upp i hemmet!”
 
Nina Roegners egen hund Moster, en treårig Australian Shepherd, har fått det stora nöjet att agera i flera av utbildningsfilmerna. Moster är redan van vid både kameror och publik. Vid sidan av att spela in Better Dog Academys filmer är hon en av Hundakademins teaterstjärnor som årligen uppträder på My Dog, den stora hundmässan i Göteborg. 
 
De 40 utbildningsfilmerna är 3-4 min långa och fördelade på tre kategorier: valp, vardagslydnad och aktivering. Appen finns både för iPhone och androidtelefoner.
 
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
Better Dog Academy AB
Fattabovägen 4
438 98 HINDÅS
SWEDEN
 

BDA-logga_mail

 Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.