Reflexen räddar liv

reflexvast-mjGoVX

Det kan vara uppåt 100 meters skillnad mellan när en bilförare med halvljuset på ser en människa eller hund med reflex och när det bara är mörka skuggor som rör sig. Att avsaknaden av reflexer kostar liv är det ingen tvekan om, men hur många som varje år omkommer eller skadas ”i onödan” är det ingen som vet, skriver GP.

Reflex kan bli gamla och slitna och slutar fungera! Det är nu stor tid att titta över både egna och din hunds reflexer för att undvika att bli påkörda nu då mörkret faller allt tidigare

HÄR hittar Du ett stort sortiment av reflexer, Det bästa är att både Du och Din hund bär en reflexväst, till det kan man också ha ett blinkande reflex.

 Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

1 svar på Reflexen räddar liv

  1. Andrea skriver:

    Jag och min hund var ute och gick när det var fortfarande ljust vi gick en lång promenad det blev väldigt mörkt vi skulle bara över 70 vägen ser ingen bil är mitt på då hör jag en bil vänder ser en bil kom emot mig och hunden väldigt väldigt fort jag springer vi kommer över ser sen att bilen passerar där vi stod sekunden innan. Jätteotäckt Hunden var utrustad med nya reflexer , hon hade reflexsele, reflexhalsband, reflexkoppel och blinkande lampa och jag hade ny reflexväst dagen innan hade jag fått kommentaren att vi syntes på långt håll.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.