Tjänar miljoner på djurvård

EQT VI Limited (”EQT”) har tecknat avtal om att investera i Evidensia Djursjukvård (”Evidensia”), Norra Europas ledande djursjukvårdsgrupp, och förvärvat aktiemajoriteten från Valedo Partners Fund II AB (”Valedo”).

De flesta av Evidensias övriga delägare, bestående främst av bolagets nyckelmedarbetare, Stiftelsen Strömsholm Djursjukvård och Stiftelsen Svensk Djursjukvård, kvarstår som betydande delägare vid sidan av EQT.  Evidensia har vuxit med mer än 400% sedan grundandet 2012 och med ytterligare resurser och kompetens från EQT kommer Evidensia kunna fortsätta sin utveckling och expansion, står det att läsa på Valedopartners sida.

I dagens GP står att läsa att mellan åren 2010 och 2012 har Conni Jonsson som är ordförande i EQT fått en ersättning på 182 miljoner!!! Mer än någon annan svensk tjänar under hela sin livstid!!!!

 

 Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.