Träffa hunden ”Batman” från filmen Pojken med guldbyxorna

pojken

Fredagen den 26 september har filmen Pojken med guldbyxorna biopremiär – på Tjolöholms slotts skördefest, helgen den 4-5 oktober kan Du träffa hunden ”Chanel” live som spelar hunden ”Batman” i Pojken med guldbyxorna.

skörde

Tjolöholms slott ligger i Kungsbacka kommun i Fjärås. Här finner du programmet för skördefesten. Hunden Chanel och hennes släktingar kommer att finnas i en monter i det stora röda magasinet på området! Du får tillfälle att klappa hundarna och prata med ägarna och eventuellt fotografera Dig tillsammans med hundarna med din egen kamera.

Välkomna!

Hunden Batman är född på Kennel Black Orange’s i Hyssna

Guldbyxorna är tillbaka Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.