Avlivad hund vaknade upp från det döda precis som katten gjorde

För några år sedan skrev vi om en katt som vaknade till liv igen trots att veterinären hade avlivat den tidigare och placerat den i kylförvaring.

Det var många som reagerade på vårt inlägg då vi berättade om hur katten vaknat till liv igen trots att den hade fått en dödande injektion och placerats i förvaring bland de andra avlivade djuren. Mitt i natten under en operation upptäckte vi och en veterinär att katten levde och satt högt uppe under taket och stirrade ned på oss. En del av läsarna trodde inte på att det hade kunnat ske, trodde helt enkelt att vi hittat på och spred lögner. En del ville vi skulle anmäla veterinären osv.

Nu skriver AB om ett under som har skett, en hund har återuppstått från det döda i USA, en fyra år gamla blandrashund avlivades när ingen ville adoptera den. Men hunden dog inte utan vaknade igen, nu talar man om att den återuppstått som Jesus. Och nu ville folk adoptera hunden, VARFÖR var ingen intresserad av hunden då den ”bara var en blandras” och inte ”kändis” som en hund som återuppstått från det döda?

Läs allt om katten som uppstod här

Dog Named ’Lazarus’ Survives Euthanasia Attempt

Hunden Lasarus, 4, avlivades – dog inteDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.