Varning – någon placerar ut avsågade kycklingben med häftklamrar

Hftklammeri_2010

I Malmö runt Ribevägen hittade en hund ett avsågat mycket vasst kycklingben som var riggat med massor av häftklamrar, allt för att skada hundar så mycket som möjligt slår hundägaren fast. Bara ca 100 meter bort hittade hundägaren ett liknande ben intill en annan lyktstolpe.

Hundägaren vill nu genom en artikel i Kvällsposten och sin egen facebook sida varna andra hundägare för dessa mycket farliga kycklingben. Ett vasst kycklingben med de krokade häftklamrarna kan göra stor skada och mycket lidande för en hund som tuggar i sig detta!

Hundfällan: Kyckling fylld med häftklamrar

 Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.