Farligt att gå i kohagar med hunden

A woman rammed her truck into a cow that attacked her husband as he repaired a fence New Year's Day in St. Lucie County. Authorities said Tuesday that 70-year-old Oscar Wilcox apparently shot the cow but dropped his weapon during the attack.

För två månader sedan blev en kvinna och hennes hund omringade av kor under en promenad i Korrö naturreservat, korna gick till attack och kvinnan skadades allvarligt.

I England har minst fyra personer blivit ihjältrampade av kor under de senaste åren då de promenerat med hundar genom kohagar. Det är inte ovanligt att korna anfaller då man har en hund med sig. De är inte människan de vill åt utan hunden!

Uppskattningsvis dödas årligen 20 personer av kor i USA. Det går inte att springa ifrån kor, släpp hunden och stanna själv och försök göra dig så stor och reslig som möjligt det är enda sättet att skydda sig mot en anfallande ko. Kor är förvånansvärt snabba då de kommer springandes.

Kor omringade hundägare – kvinna allvarligt skadad

Trampled To Death By Cows: It Happens More Often Than You ThinkDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

1 svar på Farligt att gå i kohagar med hunden

  1. Pingback: Var försiktig då du rastar hund i kohagar |

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.