Första hunden som bor permanent på ett gruppboende

Hunden Sammi är den första hunden i Sverige som bor permanent på ett gruppboende, och alla vi gå ut med honom!

Enhetschefen på gruppboendet på Fjällugglegatan i Helsingborg fick idén om att skaffa en permanent boende hund efter att hon haft med sin egna hund till gruppboendet. Det visade sig att både boende samt personal blev positivt inställda till idén och så fick gruppboendet Sveriges första permanentboende ”vårdhund”.

Hunden har blivit så populär att man tvingats göra ett schema för honom för man står på kö för att få rasta hunden.

Gruppboendet med egen hund

 Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

1 svar på Första hunden som bor permanent på ett gruppboende

  1. Susanne skriver:

    Vilket härligt initiativrikt vårdhem som ser till människans bästa och glädje i livet på äldre dar. Kan inte något vårdhem också ta hand om denna hunden? För jäkligt att behandla en familj så här. http://www.sydsvenskan.se/malmo/sjuka-aldres-hundhotas-av-avlivning/

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.