Hundutställare – att tänka på då Ni bor på hotel

hemma

Efter incidenten med hotellrummet i helgen så vill vi påpeka om saker som kom fram efter kontakten med hotelldirektören – badning och trimning samt borstning får inte förekomma på hotellrum!

Allt flera hotell funderar på att sluta ta emot hundutställare på grund av att utställarna badar och trimmar sina hundar i badrummen på hotellen vilket ofta medför stopp i avloppen och stora kostnader för rensning. Det har hänt flera gånger att rummen varit oanvändbara efter att en hundutställare med hund övernattat pga stopp i duschen.

Om hundutställarna inte slutar upp med bad och trim på rummen så kommer det snart  inte mera finnas hotellrum för utställare ! Bada och trimma hemma innan Ni åker!Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

6 svar på Hundutställare – att tänka på då Ni bor på hotel

 1. Hej. Förstår att man som uthyrare blir riktigt förbsnnad på hur folk uppför sej…jag hyr ofta stuga eller bor på hotell å har mina hundar med å man hör hur man i rummen intill står å fönar sina hundar å med andra ord ävem har badat dom !! Men ni VET ju vem som hyrt rummet, kräver man av dessa som ställer till det mera betalt ?? Trist om att alla hundägare dras över en kam å alla staffas !! Nä..kräv de som inte sköter sej på en straffavgift i stället !! Mvh maggan siljeström, noidens kennel

  • dognewss skriver:

   Håller med – sänd faktura till dem som inte sköter sig! Men det blir ändå ett problem om de måste ta en spolbil och rummet redan är reserverat för nästa kund 🙁

 2. Loulou skriver:

  Måste ju lätt gå att få tag i dom som gör så på rummen el. stugorna. Så skjut inte ALLA hundägare…min bor alltid i bur på hotell.

 3. Lotta Jidegren skriver:

  Varför tar inte hotellet ut en större summa i ersättning? Dom har ju namn och allt på dom som varit där. Ser man att det har borstats och badats och det finns en massa hår så skicka kravbrev.

 4. Evins kennel skriver:

  Konstigt att detta kan fungera utan problem på kontinenten. Jag tror ju inte att utställare beter sig annorlunda i andra länder. Där är det mer regel än undantag att du får ta med ditt djur på hotellet OCH på restaurangen.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.