Kickstarter-kampanj för filmen Bitch

creative.corpse.bitch.20140922.inspelning2.Csaba_Bene_Perlenberg_Chris_Maris_fotoJosefine_A_Olsson “Bitch” är en skånsk roadmovie och hela filmen utspelar sig ur en hundtiks perspektiv. Vi ser det hunden ser – genom dess blick blir vi även hunden. Publikens närvaro och skådespelarnas relation till kameran och hunden blir väldigt unik.

Producenten bakom filmen har dragit igång en Kickstarter-kampanj för filmen, där de efterfrågar publikens stöd för att kunna färdigställa den. Vill Du vara med och hjälpa till, gå då in på länken här.

”Bitch” följer en gatuhund, en tik, från New Delhis gator och hela vägen till Sverige och Landskrona. Under sin resas gång möter hunden olika människor och öden och får vara med om både hemskheter och hemligheter, lycka och sorg. Och det finns möjligen en alldeles särskild anledning till att tiken hamnat just i Landskrona.

 – Såvitt vi vet så har det aldrig tidigare gjorts en långfilm berättad helt ur en hunds perspektiv, säger filmens medproducent Isabell Gudmundsson.

Bitch är titeln på Csaba Bene Perlenbergs långfilmsdebut. Csaba har sedan tidigare regisserat ett 20-tal kortfilmer. Bland annat belönades han med ”Bästa Regissör” för sin förra novellfilm ”21” (2011) vid Clearwater Film & Music Festival och för ”New Nordic Voices Award” vid Nordic Panorama för sin SVT-visade film ”Väsenpumpen” (2007). Han nominerades även till ”Startsladden” 2009, ett av världens största kortfilmspriser, för sin kortfilm ”Strå”

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.