10 000 kronor till den som lämnar tillbaka hunden Billy

stulen

Tobias Stenberg skriver på sin facebook sida att han ger 10 000 kronor till den som ser till så att hans hund Billy kommer hem igen!

Tillsammans med hunden försvann även kopplet….knappast har hunden tagit sig ut ur hundgården och i farten tagit med sig kopplet? Det låter mer som om någon människa varit i farten även om polisen i Kronobergs län säger att det hör till ovanligheterna att en hund blir stulen.

Tobias skriver följande på sin fb sida: 10 000 kr till den som kan se till att billy kommer hem till mig! Bryr mig inte om var du har fått han ifrån bara att det är han å att han lever!
Billy 5år Korsning mellan Schäfer/Rottweiler försvann natten mellan 17-18 December från låst hundgård någon gång mellan 23,30- 05.45 i Hamneda, Kronobergs Län, Och han har INTE rymt. Någon som sett något anmärkningsvärt eller sett Billy kan kontakta mig på 0738469737/ 0723345800Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.