Strays Mayday hjälper gatuhundar på plats

Strays Mayday arbetar för att stödja projekt som främjar en bättre djurhållning i Rumänien och andra länder, samt projekt som ser till att minska antalet gatuhundar genom kastreringsprogram.

Genom att samordna insamlingar, så kan de olika projekten lättare planeras och verksamheten blir därmed mer effektiv. Strays Mayday säkerställer även att donationer används på rätt sätt genom rapportering och uppföljning.

En gatuhund kan på några få år ge upphov till tusentals avkommor. Därför kan man genom att sterilisera en hund rädda tusentals kommande hundar från ett liv i misär. Tillsammans kan våra insatser får en stor inverkan till det bättre avseende tusentals hundars lidande, skriver Strays Mayday på sin hemsida här.Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.