4-åring serverar mat till 6 hungriga pit bulls

Denna video delas nu flitigt världen över, där en 4-åring serverar mat till 6 stycken hungriga pit bulls (ras enligt titeln på filmen). Dumdristigt eller gulligt?Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

6 svar på 4-åring serverar mat till 6 hungriga pit bulls

 1. Steen Hansen skriver:

  De hunde elsker da den ”tøs”, og de forstår alle sammen hinanden, så der er intet som helst farligt i dette.
  Men det er meget sørgeligt, at så få mennesker forstår dette, eller vil tage ved lære af det.

 2. Carolina skriver:

  Varför skulle det vara dumdristigt? Väluppfostrade hundar skulle jag vilja påstå. Dessutom så är det ju (tror jag) en vuxen och ansvarsfull förälder som håller i kameran.
  Hade det däremot varit så att flickan hade serverat hundarna ensam och utan tillsyn hade det varit en helt annan sak oavsett om det är dessa pitbulls eller om det hade varit labradorer, schäfer, franska bulldogs. Oavsett ras, ska barn aldrig lämnas ensam med hund. Min syn på det hela! 🙂

 3. Idisen skriver:

  Otroligt dumdristigt och ansvarslöst beteende bara för att försöka ”bevisa” att kamphundar inte är farliga. Särskilt med tanke på att varje gång dessa hundar är inblandade i något så dras samma visa ”hunden har aaaaaaldrig visat några aggressiva tendenser föru!” Jo men tjena, hur naiv får man vara? Skönt att ett förbud för kamphundar förhoppningsvis är påväg.

  • Carolina skriver:

   Det är inte bara när ”dessa hundarna” är inblandade i någon olycklig incident som den meningen yppas i någon version! Att säga att ens hund aldrig tidigare har visat aggressiva tendenser kan bero av olika faktorer; ny situation, rädsla… jag vet tillexempel inte hur mina hundar hade reagerat om dom mött en älg o skogen! Din kommentar känns som att du enbart går på mediainformation! Att sen tycka att det ska bli skönt om ett förbud mot kamphundar kanske kommer att komma? DET är naivt…

   • Idis skriver:

    Jag har rätt att tycka vad jag vill, likaså du. Det är det som är det fina med det här landet.

 4. Tamlina skriver:

  Risky! Oavsett ras.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.